Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

Verdiepingsmodule – dissectie

Verdiepingsmodule dissectie

inhoud

Speciaal voor MLD therapeuten geven we deze verdiepingsmodule. Tijdens deze anderhalve dag durende module gaan we dieper in op de ligging en het functioneren van het lymfe stelsel in met name het hoofd-hals gebied. Uiteraard komen de grote lymfeklieren in dit gebied uitgebreid aan bod. Juist de lymfebanen zijn een belangrijke speler bij klachten en problemen gerelateerd aan dit gebied. Wat zijn de structuren die direct invloed hebben op het functioneren van het lymfesysteem?

Uitgangspunt van deze verdieping is dat deelnemende MLD therapeuten in de praktijk een meerwaarde ervaren, bij het behandelen en in kaart brengen van het hoofd en hals gebied. Het is een praktijk gerichte verdieping. Waarbij ook zeker concrete problemen besproken worden.

voor wie?

Speciaal voor onze gediplomeerde therapeuten die opgenomen zijn in het MLD register. Deze module telt niet mee als jaarlijkse bijscholing voor het MLD register.

programma

De eerste dag van deze module besteden we aan theorie. De tweede dag bestaat voor het grootste gedeelte uit dissecties.

De eerste dag begint om 13:00 uur online. We ronden om 17:30 af. De tweede dag begint om 9:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Vanaf 8:30 uur ben je welkom.

locatie

De eerste dag van deze verdiepingsmodule wordt online gegeven. De tweede dag vind plaats in Lienden. Kijk voor een overzicht onder ‘Data en locaties’ op deze pagina. 

Investering

De investering voor deze verdiepingsmodule is € 395,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief hand-out, koffie en thee.  Vergeet niet zelf een lunch mee te nemen! 

Data & locaties

  • Nader te bepalen

Facts

Opleiders

Natascha bos
Docent
Janneke Koekkoek
Docent

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!