Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

Praktijkdag Natuurlijke voeding

Themadag Natuurlijke voeding in de praktijk

inhoud

NIEUW – Onze populaire voedingsdagen gaan we weer live geven op een hele bijzondere locatie in het Drents Friese Wold. Deze locatie maakt dat de dagen een beleving op zich zijn met alleen al een biologisch-vegetarische lunch. Nieuw is dat het ook mogelijk is om te blijven dineren en te overnachten. Meer informatie verder op deze pagina.
———————————————————————————————————–
In aanvulling op de ’themadag Natuurlijke Voeding’ geven we deze themadag ‘Natuurlijke voeding in de praktijk’. Deze dag leren wij je hoe je de natuurlijke voedingsleer die wij in dag één hebben geleerd in de praktijk te brengen.

De themadag is namelijk een overvolle dag waarin we heel veel theorie en achtergrond informatie behandelen. We horen vaak dat deze informatie even moet “landen” en dat daarna allerlei vragen over de praktijk opkomen. Heel logisch want als je er mee aan de slag gaat dan komen ook de vragen. Speciaal voor deze vragen uit de praktijk is deze dag dus.

  • Heb je nog praktische vragen over vitamines?
  • Wil je tips over kruiden?
  • Twijfel je over het supplement wat je geeft aan je paard?
  • Hoe zit het ook al weer met probiotica?
  • Wat staat er nu eigenlijk op dit etiket?
  • Wat zit er precies in dit potje?
  • Is deze zalf ondersteunend aan het natuurlijke helingsproces?
  • Wil je kennis maken met producten die net nieuw op de markt zijn?
  • Of wil je graag weer even geïnspireerd worden?

Dan ben je van harte welkom op deze dag.

We proberen ook een aantal proefverpakkingen van (nieuwe) producten mee te nemen en je op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Neem ook gerust producten mee, waar je vragen over hebt, naar deze dag! 

Studiestal E-learning

THEMADAGEN VANAF NU ONLINE BESCHIKBAAR

Eindelijk zijn onze themadagen ook online beschikbaar in onze online Studiestal. Je kan deze themadag 7 dagen per week online volgen via video E-learning. Met één druk op de knop kan je meteen beginnen en kijk je in jouw eigen tempo de hoofdstukken van deze live opgenomen themadag inclusief digitale hand-out. Deze online themadag is na aankoop twee maanden beschikbaar in jouw Studiestal account.

voor wie?

Deze themadag is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid bij paarden: van eigenaren, verzorgers tot dierenartsen, van hobbyist tot professional.

Vooropleiding

De onderwerpen worden helder en duidelijk uitgelegd zodat je het ook zonder medische basiskennis kunt volgen. Heb je deze kennis al wel dan is dit een extra verdieping omdat we diep op de materie ingaan en de verschillende onderlinge verbanden leggen.

Voor deelname aan deze dag is het vereist om de themadag Natuurlijke voeding te hebben gevolgd.

Cursusprogramma

Deze praktijkdag is op 23 februari 2024 en duurt van 09:30 tot ongeveer 17:00 uur. De koffie & thee staan klaar vanaf 09:15.

Let op: de dag ervoor op 22 februari 2024 wordt de themadag ‘Natuurlijke voeding’ gegeven op dezelfde locatie. Tijdens de eerste themadag leer je wat niet en waarom niet. Tijdens deze praktijkdag wordt er gekeken naar wat er dan wél kan en hoe je dat in de praktijk kan aanpassen.
Beide dagen zijn los te boeken of als combi-deal.

Locatie

De themadag wordt gegeven in Appelscha bij Herberg Het Volle Leven (B&B). Het is mogelijk hier te dineren, overnachten in o.a. een pipowagen en zelfs je paard mee te nemen. Het ligt in het Drents Friese wold en je rijdt hier zo het bos in met vele ruiterpaden.

Zij serveren elke avond een biologisch-vegetarisch 4-gangen diner voor €45,- per persoon. De opgemaakte borden zijn werkelijk schilderijtjes en een beleving op zich. Je dient hier van te voren voor te reserveren.

Kijk voor de mogelijkheden voor dineren en overnachten op de website van Herberg Het Volle Leven.

Investering

De investering voor deze themadag is € 145,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief hand-out, koffie & thee, biologische & vegetarische lunch die werkelijk een schilderij op je bord is!

De themadag Natuurlijke voeding vormt de basis voor onze themadag Natuurlijke voeding in de praktijk. Beide dagen zijn een prachtige start om zelf met de voeding van je paard aan de slag te gaan. Boek je beide dagen tegelijkertijd? Dan ontvang je korting en de uitgebreide reader t.w.v. € 25,00 gratis!

Data & locaties

praktijkdag op locatie

Datum NTB

combideal voeding

themadag & praktijk voeding Combideal

Facts

Opleiders

Natascha bos
Docent

testimonials

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!