Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

Orthomoleculaire vervolgopleiding

Orthomoleculaire vervolgopleiding

inhoud

Deze vier dagen zijn het vervolg op de Orthomoleculaire basis opleiding. De basiskennis die je hebt opgedaan in de voorgaande module wordt verder aangevuld en uitgebreid. Waar we in de basis opleiding uitgebreid aandacht hebben besteed aan de grote groepen voedingstoffen, gaan we in deze dagen meer kijken naar specifieke stoffen
 die een bijzondere rol vervullen in het lichaam zoals bijvoorbeeld zwavel en silicium.

We gaan in op het verband tussen bepaalde ziektebeelden en voeding.
De verbinding tussen theorie en praktijk wordt in deze vervolgopleiding duidelijk gelegd.

Wat zijn de do’s en dont’s en de ins- en outs van interventies. Welke producten kan je inzetten, wat zijn handige combinaties? Welke dosering gebruik je? Is appelazijn bijvoorbeeld wel of geen goed idee?

voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor therapeuten (sportmassage, bowen, craniosacraal, osteopaat, fysio, dry needling, mld) en voor iedereen die zich verder wil verdiepen in gezondheid en voeding van het paard. Het is een vereiste om voorafgaand aan deze opleiding de orthomoleculaire basisopleiding te volgen.

Vooropleiding

Voordat je de Orthomoleculaire vervolgopleiding kan volgen is het vereis om de  Orthomoleculaire Basis opleiding te hebben gevolgd.

studieprogramma

De Orthomoleculaire vervolgopleiding  duurt 4 dagen (8 dagdelen). 

Investering

De investering voor de opleiding is € 850,- (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief uitgebreid les materiaal. Op verzoek is een betalingsregeling mogelijk.

Data & locaties

Deze opleiding is te volgen in de Studiestal. Inschrijven per mail.

Facts

Opleiders

Natascha bos
Docent

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!