Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

MLD Doe dag

MLD Doe dag

inhoud

Speciaal voor deelnemers die de MLD basis cursus hebben gevolgd organiseren wij regelmatig MLD doe dagen. Op deze dagen kan je paarden masseren onder het toeziend oog van een ervaren MLD therapeut. Je krijgt feedback en kan veel vragen stellen over de praktijk. Het is een dag die gericht is op de praktijk. Met andere woorden om meer ‘meters’ te maken in het geven van Manuele Lymfe Drainage aan paarden.

Het verschil met een Bijscholingsdag is dat er geen nieuwe theorie of inzichten worden gegeven. Het is een praktijkdag die aansluit op het niveau van de MLD I basis cursus.

23 oktober Speciale tape doe dag

Naast de gebruikelijke MLD Doedagen staat er op 23 oktober de eerste Tape Doe dag gepland! Tijdens deze dag focussen we ons op het onderdeel taping en krijg je feedback. Heb je vragen of wil je van een bepaal onderdeel wat extra ervaring op doen? Kom dan naar deze dat in Emst!

voor wie?

Voor iedereen die examen wil gaan doen is deze dag een absolute aanrader om de puntjes op de I te zetten. Ook is deze dag geschikt voor eigenaren die na de MLD basiscursus hun eigen paarden behandelen (ervaren) MLD therapeuten die graag feedback willen op het masseren. 

Vooropleiding

De MLD doe dagen zijn toegankelijk voor iedereen die minimaal de MLD I Basis cursus heeft gevolgd.

cursusprogramma & Locatie

In Emst ben je bij Renée Wolters-Mulder om 11.00 uur van harte welkom voor koffie & thee en duurt de dag tot 16.00 uur. Vergeet niet jouw lunch mee te nemen. 
 
Bij  PCK Eersel zijn de tijden van 09.00 tot 13.30 onder leiding van Jane van Geffen. Ook hier begint de dag met koffie & thee en wordt zonder lunchpauze gegeven. 

Investering

De investering voor deze themadag is € 85,00 (incl. BTW) per persoon. Vergeet niet zelf een lunch mee te nemen! 

Data & locaties

2022

  • 21 augustus in Emst
  • 11 september in Eersel
  • 23 oktober Tape Doe dag in Emst
  • 20 november in Eersel
  • 18 december in Emst

2023

  • 15 januari in Eersel

Facts

Opleiders

Renée Wolters
Praktijk docent
Jane van Geffen
MLD THERAPEUT

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!