Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

Epi Energetica

Epi Energetica - "School of unlearning"

inhoud

Is voelen minder belangrijk dan zien?

Is wat je ziet altijd compleet? Of waar? Waar-nemen… ziet iedereen hetzelfde? Zijn er universele wetten die overal en altijd terugkomen?

Wil je meer achtergronden en informatie over de dingen die je op school nooit geleerd hebt? Over universele wetten of natuur wetten, over verbinden, over energie, over licht, over DNA, over gelukkig zijn. Zogenaamd zweverige dingen die verrassend helder, concreet en onderbouwd blijken. Bovendien zou het zo maar eens kunnen zijn dat juist deze materie een sleutel is voor gezondheid, moeiteloze flow en gelukkig zijn. Zowel voor jezelf als voor jouw paard.

Wat verbindt ons? Wat verbindt jou met je paard? Wat verbindt je paard met zijn kudde? Wat veranderd er als jouw paard verbonden is met moeder aarde? Is verbinden alleen “bij elkaar zijn”? Is verbinden fysiek? Is verbinden een bewust proces? Is er een verbinding tussen de manier waarop planten groeien en de stoffen die je paard nodig heeft. Heb ik invloed op verbinden? Hoe verbinden mensen, hoe verbinden dieren, hoe verbinden planten en bomen? En hoe verbinden we onderling: mensen met dieren en planten; en andersom natuurlijk! Is er universele verbinding?

Vanuit het grote geheel bekeken; vanuit jouw leven bekeken, vanuit jouw situatie, door jouw ogen en jouw overtuigingen… Wat als we uitzoomen; voelen; en weer verder uitzoomen. Grote verbanden ont-dekken.

Er zijn maar twee bewegingen in het leven: van jezelf af of naar jezelf toe. Zo binnen zo buiten. Is buiten de belangrijkste? Of is binnen bepalend? Een ontdekkingsreis van binnen naar buiten. Van de kern naar het grote geheel.

Al meer dan vier jaar is het duidelijk dat ik deze jaarreis (cursus) mag gaan delen. Een cursus in een vrije vorm waarin niets vanzelfsprekend is. Laat je verrassen door de onderwerpen, laat je meenemen naar bijzondere locaties en “unlearn”-plekken. Ervaar hoe het is om te ont-dekken (voorheen noemde ik dat “leren”) via je lijf en je zintuigen, hoe het is om je innerlijke wijsheid aan te boren, je te her-inneren!

Paarden, dieren, natuur, water, bomen, mensen en de kosmos zijn de aanreikers (de “docenten”) van deze opleiding waar ont-moeten een centrale rol speelt.

Voetnoot:

Waar paard staat kan je ook hond, vriendin, partner, familie etc invullen.

Epigenetisch = omgevingsfactoren beïnvloeden genen

Energetica = benadering van wetenschap en geneeskunde vanuit het perspectief van de transformatie van energie; algemene wetmatigheden waarin het begrip energie een centrale rol speelt.

voor wie?

Voor iedereen met een open mind, nieuwsgierig naar meer, voor ieder die…

Wat je beroep, hobby, leeftijd, ervaring of situatie ook is, dit avontuur gaat waarschijnlijk verschuivingen geven in je perspectief, in je visie, in je manier van waar-nemen. Je krijgt extra tools die je in het leven goed van pas komen, en een extra ondersteuning zijn in veel situaties. Spreekt dit je aan dan ben je van harte welkom.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. We betrekken zeer regelmatig paarden bij het les materiaal, enige ervaring met paarden is daarom welkom. Net als een open houding en interesse in wat er buiten de kaders te ont-dekken is.

studieprogramma

Het is een gezamenlijke reis waarin we gezamenlijk op avontuur gaan. Dit traject zal door Natascha worden gegeven samen met een aantal andere ervaren avonturiers op dit gebied (gastdocenten). Samen met de natuur, de dieren, de elementen en de groep geven we deze reis vorm.

Tijdens de live dagen ligt de nadruk op ervaren, oefenen, voelen, uitwisselen en de praktische kant. Terwijl we tijdens de zoom sessies juist de diepte in gaan qua achtergronden, theorie en grotere verbanden.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere natuurlijke geometrie, chakra’s, frequenties, kwantum fysica, fotonen, wijsheid van het hart, bewustzijn,

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.

Lesplanning

Dit traject bestaat uit 6 lange live dagen op locatie, minimaal 8 zoom sessies en ongeveer 25 uren thuis studie of onderzoek. We reiken je extra cursus materiaal, oefeningen, boeken, video’s, podcast etc aan ter inspiratie. Natuurlijk is dit vrijblijvend; het is aan jou wat je er mee doet.

Op dit moment zijn nog niet alle zes dagen definitief gepland;  de volgende data staan al wel vast: 20 april,  21 juni, 31 augustus, donderdag 21 december. In de maanden mei en november zullen de twee nog resterende dagen binnenkort gepland worden.

De meeste zoom sessies zullen gepland worden in de week voor de live dagen, deze vinden plaats in de avond van 19.30 tot 21.30 uur. Deze worden opgenomen zodat er een mogelijkheid is om terug te kijken.

Investering

De kosten voor deze opleiding zijn € 999,- excl btw (€ 1208,79 incl btw) daarnaast vragen we je om bij iedere live dag (6 totaal) € 12,50,- contant mee nemen. Dit is inclusief lesmateriaal, koffie, thee.

Data & locaties

Zie “lesplanning”

Facts

Opleiders

Natascha bos
Docent

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!