Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

De werking van water

Bijscholing de werking van water

inhoud

Laten we de moeite doen om een duik te nemen in water! Water is op zijn minst fascinerend te noemen. Zonder water is er geen leven mogelijk. En toch weten we nog relatief weinig van water.

Het vakgebied lymfe heeft een grote affiniteit met water. Wat is water qua substantie, welke eigenschappen en kwaliteiten heeft alleen water. Waar liggen de praktische mogelijkheden om gebruik te maken van deze eigenschappen? Kan water een rol spelen bij het ontstaan van ziektes? Kan water een rol spelen bij het oplossen van ziektes? Kan je als MLD therapeut daar invloed op uitoefenen?

Van elektrolyse tot osmose, van frequenties tot cyclus van water, van levend water, grondwater tot drinkwater. Al deze items betrekken we in deze bijscholing zodat je in de praktijk er gelijk mee aan de slag kunt.

voor wie?

Deze bijscholing is voor iedereen die de MLD I basis cursus heeft gevolgd en zich wil verdiepen in de werking van water.

Vooropleiding

Deze themadag is voor iedereen die MLD I basis cursus heeft gevolgd.

cursusprogramma

Het theorie gedeelte van de bijscholing is van 09:30 tot 13:00 uur. 

Het praktijk gedeelte van de bijscholing is van 14:00 tot 17:00 uur.

locatie

Deze bijscholing wordt gegeven in Emst.

Investering

De investering voor deze bijscholing is € 155,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief hand-out. Indien de dag op locatie plaatsvindt zorgen wij voor koffie en thee.  Vergeet niet zelf een lunch mee te nemen!

De fee voor registratie op het MLD register is m.i.v. 2022 € 20,00 per jaar. Dit wordt voor geregistreerde therapeuten bij de bijscholing gefactureerd.

Data & locaties

Datum NTB

Facts

Opleiders

Natascha bos
Docent

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!