Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

NIEUW – online themadagen in Studiestal Blauwe Hengst

Nieuw e-learning Blauwe Hengst paarden

Deel dit artikel via:

Facebook

We zijn er trots op dat onze themadagen nu ook online te volgen zijn als e-learning in onze ‘Studiestal’. Zo zijn onze themadagen Natuurlijke voeding voor paarden beschikbaar, maar ook de Insulineresistentie en CPL verdiepingen. Met één druk op de knop kan je meteen beginnen en kijk je in jouw eigen tempo de hoofdstukken van de live opgenomen themadagen inclusief digitale hand-out. Na aankoop is een themadag een maand beschikbaar in jouw Studiestal account.  

Wat is de missie van Blauwe Hengst?

In de visie van Blauwe Hengst is het belangrijkste voor de gezondheid en welzijn van paarden dat we ze zo dicht mogelijk bij hun natuur brengen. We doen dat door eigenaren te inspireren en informeren. Dan hebben we het niet alleen over het management en huisvesting, maar vooral ook over de gezondheid en voeding. Met onze opleidingen, cursussen en themadagen willen we bewustwording creëren die het gemakkelijker maakt voor jou als paardenhouder om keuzes te maken. Keuzes die betrekking hebben op de gezondheid van je paard.

Drie gratis items

Voor iedereen die de Blauwe Hengst nog niet kent zijn er drie gratis items van 15 minuten beschikbaar: voeding, insulineresistentie en CPL. Maak een account aan door dit gratis item in je winkelmand te doen en daar het stappenplan te doorlopen. Na het aanmaken van jouw Studiestal account heb je toegang tot het gratis item!

Welke e-learnings voor wie?

De themadagen zijn voor alle paardenliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van paarden. Van eigenaren, verzorgers tot dierenartsen, van hobbyist tot professional. De onderwerpen worden helder en duidelijk uitgelegd zodat je het ook zonder medische basiskennis kunt volgen. Heb je deze kennis al wel dan is dit een extra verdieping omdat we diep op de materie ingaan en de verschillende onderlinge verbanden leggen.

Nu tijdelijk 10% korting op de combideal ‘Natuurlijke voeding voor paarden’

Als introductie van de Studiestal krijg je tot en met 19 april 10% korting op de online thema- en praktijkdag ‘Natuurlijke voeding voor paarden’. En je krijgt een gratis readers ter waarde van 25,- euro erbij. De cursus ‘Natuurlijke voeding voor paarden’ bestaat uit twee dagen: themadag & de praktijkdag. Tijdens de themadag leer je wat liever niet en waarom niet. Tijdens de praktijk dag wordt er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn en hoe je de opgedane inzichten in de praktijk toepast.

Studiestal E-learning

THEMADAGEN VANAF NU ONLINE BESCHIKBAAR

Eindelijk zijn onze themadagen ook online als e-learning beschikbaar in onze online Studiestal.

Recente artikelen

Volg blauwe hengst op

Browse op categorie