Natuurlijke voeding & manuele lymfe drainage voor paarden

Bijscholing tape

Bijscholing lymfetape

inhoud

Manuele lymfe drainage is een jong en groeiend vakgebied. Hetzelfde geld voor lymfetape. De drie dagen van de MLD III taping cursus zijn de afgelopen tijd enorm veranderd. De techniek van het tapen is vernieuwd, wat voor nog beter en meer effect zorgt! Deze bijscholing brengt je helemaal op de hoogte van de nieuwste inzichten. Een heel waardevolle en praktisch toepasbare bijscholing die je niet mag missen!
 
Bijna alle MLD behandelingen kunnen worden ondersteund door lymfetaping. Het resultaat en effect van de manuele behandeling zal dan groter zijn en langer doorwerken. Lymfetaping is altijd ondersteunend na een manuele lymfe drainage behandeling. De specifieke tape techniek waarmee lymfe wordt gestimuleerd wijkt af van de gebruikelijke tapetechnieken.

voor wie?

Deze themadag is voor iedereen die al lymfetape toepast in de praktijk en hier meer verdieping over wil. Of voor therapeuten die op de hoogte willen zijn van de nieuwste tape techniek.

Vooropleiding

Deze themadag is voor iedereen die MLD I, II en III cursussen heeft gevolgd.

cursusprogramma

Het theorie gedeelte van de bijscholing is via E-learning beschikbaar. Zo kan je online de cursusblokken in je eigen tempo volgen.  

Bij de videolessen staan ook de bijbehorende powerpoint presentaties als deze van toepassing zijn als aanvulling op het toegestuurde lesmateriaal of reader. 
 

Het praktijk gedeelte van de bijscholing wordt in twee blokken gegeven.
’s Ochtends van 09:30 – 12:30 of ’s middags van 14:00 – 17:00.

locatie

Deze bijscholing wordt gegeven in Meppel.

Investering

De investering voor deze bijscholing is € 175,00 (incl. BTW) per persoon. Dit is inclusief hand-out. Indien de dag op locatie plaatsvindt zorgen wij voor koffie en thee.  Vergeet niet zelf een lunch mee te nemen! 

Data & locaties

Datum NTB

Facts

Opleiders

Natascha bos
Docent

Contact & advies

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Wij helpen je graag!